Xiaomi TV Stick 4K smartTV adapter

Xiaomi TV Stick 4K smartTV adapter
Ultra HD, Full HD, Cortex A35 4-core, 2GB, háttértár mérete: 8GB, USB2.0, HDMI, Wi-Fi, Bluetooth, távirányító, Android TV 11, MPEG-4/H.264 (AVC);MPEG-H/H.265 (HEVC)
Cikkszám: PFJ4122EU
Ár: 28 640 Ft
Garancia: 1 Év

Könnyű és hordozható

30 g-nál kisebb súlyú, elég kicsi, hogy beleférjen például egy zsebbe, így bárhová csomagolhatja. Csatlakoztassa a TV-hez a Blootooth segítségével, vagy a HDMI porton keresztül, amellyel intelligens vezérlővé alakítja. A Xiaomi Mi TV Stick az Android TV 11 verzióval működik, amely támogatja a hangkeresést, és összeköti Önt más tartalom világával. Nézze meg kedvenc TV-műsorait, játsszon játékokat, nézzen híreket, vagy váltson a rádióra. A Mi TV Stick videókat készíthet a személyes YouTube és Google Play preferenciáid alapján is.

Google Assistant

Nincs több írás! Csak nyomja meg a mikrofon gombot a távirányítón, és gyorsan megtalálhatja, amire szüksége van. Nem számít, ha látni akarja a sorozatot, hallani egy kedvenc dalt vagy megismerni az időjárás-előrejelzést. Egy másik szolgáltatás a beépített Chromecast, amellyel videókat és egyéb tartalmakat 4K felbontással könnyen átvihet telefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról a telefonos képernyőre.

háttértár mérete 8GB 
HDMI Van 
matmodell kész Van 
memória mérete 2GB 
operációs rendszer Android TV 11 
processzor Cortex A35 4-core 
tömeg 42.8 
Ultra HD Van 
video formátumok MPEG-4/H.264 (AVC);MPEG-H/H.265 (HEVC) 
Gyártó Xiaomi 
audió formátumok Dolby Atmos;DTS HD;MP3;AAC;FLAC 
Bluetooth Van 
full HD Van 
távirányító Van 
USB2.0 Van 
WI-FI Van 
magasság 106.8 mm
mélység 15.4 mm
szélesség 29.4 mm
szín fekete 

Értékelések

Ezt a terméket még senki sem értékelte!

Termék értékelése

Értékeléshez jelentkezzen be.